NİNJA
En çok konuşulan sorusu olan karakterdir.
Kılıç mı, Bıçak mı?
Bu tamamen kişinin KENDİ tercihine kalmıştır.
Bıçakların daha güçlü öldürücü etkisi vardır. Ancak kılıçların daha yüksek derecede hasar verdikleri de bir gerçektir. 25inci Seviyede Gümüş Kılıç gerçekten çok iyi bir seçimdir, çünkü %30luk bir saldırı hızı vardır. Fakat, yine de, bir kılıcı +5in üstünde yükseltmek neredeyse imkansızdır, çünkü iki tane + shirikene ihtiyaç duymaktadır. Eger bir Dolunay Kılıcı veya Siyah Yaprak Hançeriniz var ise, bunların seviyelerini yükseltmeden önce iyice düşünün.
Bıçak kullanmalısınız. Bıçak kullandıgınız zaman, becerilerinizden önemli ölçüde hasar verdiginizi göreceksiniz. Yapılan bir deneme sonucunda görülmüştür ki, +4 gümüş kılıç kullanılarak 700 hasar verilmiştir, oysa +6 makas bıçagı kullanılarak 1300 hasar verilmiştir.
Ninjalar str ye vermeden büyük hasarlara sebebiyet veren karakterlerdir(STR vermeden böyle yapıyor birde ben str ye veriyimde o zaman çok güçlü olsun diyip denemeyin)
STAT GELİŞİMİ
1)Başta 20 VİT
2)25 DEX
3)30 VİT
4)40 DEX
5)45 VİT
6)Gerisinide azamiye ulaşıncaya kadar önce VİT,sonra DEX'e vermeniz önerilir.
Okçu ninja olmak istiyorsaniz ki ben okçuyu sadece gruplarda belirli bir seviyeye kadar kasilmaniz icin oneririm.hatta ok becerilerini ogrenmeyip sadece normal okla slot çekmenizi öneririm.
Eger okçu olacaksaniz.Ateşli oku M1 yapmanızı sonra zehirli oku M1 yapmanızı öneririm çünkü zehirli ok düşmanı bir süre durdugu sirada ona iyi bir sekilde atesli okla atak yapabilir ve bu sirada caninizi fulleyebilme sansinizi kullanmis olursunuz.
Eger ben okcu ninja olmayacagim diyorsaniz;
Burda karar tamamen size kalmis.Batirma becerisinide basta M1 Yapabilir, Cevirmeyide yapabilirsiniz.Veya hangisi size daha iyi geldiyse.Ama ben zehirli bulutu yapmanızı önermem.hangi silahi kullanacagim diyorsanız ninja başlığının hemen altında yazmıştım burdada karar size kalmış.